Γνωρίστε τα Ανοιγομένα Συστήματα.

koufomata-alouminiou-anoigomena-etemΤα Συρόμενα Συστήματα αποτελούν την ιδανική λύση όταν επιβάλλεται η εξοικονόμηση χώρου και ενδείκνυνται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων.
Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η εύκολη, ασφαλής και αθόρυβη λειτουργία κατά τη χρήση, ενώ οι ειδικοί μηχανισμοί κλειδώματος αποτρέπουν τις πιθανότητες παραβίασης. Τα συρόμενα κουφώματα κινούνται παράλληλα με το δάπεδο, η μετακινησή τους γίνεται με μηχανισμό κύλισης.

Κάθε συρόμενο σύστημα, σε συνδυασμό με σίτα, παντζούρι ή ρολό, χωνευτά στον τοίχο ή εξωτερικά, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

 

 

Χαρακτηρίζονται από:

  • τις απεριόριστες εφαρμογές και τυπολογίες.
  • τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.
  • το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ.
  • το ότι δέχονται τζάμια (μονά, διπλά, τριπλά), παντζούρια και ρολά.

Διαθέτουμε μία πλούσια γκάμα ανοιγομένων συστημάτων.

Συμβουλές για τα κουφωματά

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

Η επιλογή για τον τύπο κουφώματος που θα χρησιμοποιήσετε ανήκει αποκλειστικά σε εσάς και τον μηχανικό σας.

Πρέπει όμως να λάβετε υπόψη σας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικοδομής, τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και φυσικά τις δεσμεύσεις, που επιβάλλονται από την πολεοδομία.

Ιδιαίτερη σημασία αξίζει να δώσετε στα χαρακτηριστικά της απόδοσης και της λειτουργίας των κουφωμάτων έτσι όπως περιγράφονται στα σχετικά πιστοποιητικά.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Συντήρηση Κουφωμάτων

Για να μπορείτε να θαυμάζετε τα κουφώματα σας για πολλά χρόνια, πρέπει να τηρηθούν τα παρακάτω, που αφορούν την καθαριότητα και την σωστή χρήση και συντήρηση των κουφωμάτων:
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των κουφωμάτων στην οικοδομή, πρέπει να αφαιρεθούν οι προστατευτικές ταινίες και να καθαριστούν οι επιφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα...