Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos


Η ηλεκτροκίνητη σήτα είναι το μόνο σύστημα κάθετης κίνησης με δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι 4,2 m πλάτος και 4,2 m ύψος.
ilektroniki-sita01Η ηλεκτροκίνητη σήτα που σχεδιάζει και παράγει η GS συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13561:2004 που εναρμονίζεται με την Οδηγία Δομικών Προϊόντων (ΟΔΠ 89/106/ΕΟΚ) για τη σήμανση CE. Έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί επιπλέον επιτυχώς σε αρμόδιο εργαστήριο για τη συμμόρφωσή της στην Οδηγία Χαμηλής Τάσης (LVD 2006/95/EE) και στην Οδηγία Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC 2004/108/EE).
Οι ειδικές αντιανεμικές ανοξείδωτες μπανέλες της δίνουν μεγάλη αντοχή στην ανεμοπίεση και ταυτόχρονα τεντώνουν το πανί προσδίδοντας απεριόριστη ορατότητα.
Σε περιπτώσεις μικρών ανοιγμάτων οι αντιανεμικές μπανέλες αντικαθίστανται από ειδικά αντιανεμικά clip που εμποδίζουν την έξοδο του πανιού από τους οδηγούς.
Απο τις αρχές του 2010 διατίθεται στην αγορά ένα νέο σύστημα ηλεκτροκίνητης σήτας. Το σύστημα ZiP δεν επιτρέπει στο πανί της σήτας να βγεί απο τους οδηγούς καθώς ο συνδυασμός ZiP στην άκρη του πανιού της σήτας και του ειδικά σχεδιασμένου οδηγού εγκλωβίζουν την άκρη του πανιού και δεν επιτρέπουν την έξοδό του ακόμα και με πολύ ισχυρή ένταση αέρα.
Οι τύποι μοτέρ και αυτοματισμών διαχωρίζονται σε ενσύρματους και ασύρματους.
Για τις ενσύρματες επιλογές θα πρέπει το μοτέρ να συνδεθεί καλωδιακά εκτός από το ρεύμα και με τον διακόπτη που δίνει εντολή λειτουργίας αλλά και με οποιονδήποτε άλλο αυτοματισμό.
Οι ασύρματες επιλογές απλοποιούν τον τρόπο εγκατάστασης της σήτας χρησιμοποιώντας ελάχιστες καλωδιώσεις και δίνουν την δυνατότητα τηλεχειρισμού και προσθήκης αυτοματισμών (π.χ. αισθητήρας αέρα) χωρίς την χρήση καλωδιώσεων.
Εκτός από ηλεκτροκίνητη η συγκεκριμένη σήτα μπορεί να κατασκευαστεί και με λειτουργία καδένας αλλά και μανιβέλας.
Στοκ αποχρώσεις: RAL 9010 (Λευκό), RAL 8014 (Καφέ), Golden Oak (Δρυς PVC) & Nussbaum (Καρυδιά PVC).