Ευρετήριο Άρθρου
Πόρτες Αλουμινίου - Panels
Πάνελ INOX 300
Πάνελ Ε 2000
Πάνελ P 6000
Όλες οι Σελίδες

Πόρτες εισόδου

Πόρτες Πάνελ P 100

P-100Η σειρά πάνελ P100 διακρίνεται για τον παραδοσιακό και νεοκλασσικό της χαρακτήρα, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν οι πόρτες αλουμινίου της ALUMINCO. Τα πάνελς κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο, με διακοσμητικά μέρη από χυτό αλουμίνιο που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανοιγοανακλινόμενου παραθύρου για αυξημένη λειτουργικότητα και παραδοσιακό ύφος. Η σειρά P100 διατίθεται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων που μπορούν να συνδυαστούν με σταθερά πλαϊνά πάνελ και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με πιστοποίηση SEA-SIDE CLASS των ηλεκτροστατικών βαφών καθώς και σε απομίμηση ξύλου.

 

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πάχος φύλλου αλουμινίου: 1,4 mm
Φύλλο διακοσμητικού χυτού: 4 mm
Συνολικό πάχος πάνελ: 25 mm
Αποκόλληση κορνίζας από επιφάνεια πάνελ: 50,02 Pa/mm2
Αποκόλληση φύλλου αλουμινίου από μονωτικό: 0.488 N/mm2
Συντελεστής ηχομόνωσης: Rw=29dB

 

Φωτογραφίες P 100

Κατάλογος πάνελς


 

INOX300H ALUMINCO σε συνεργασία με την RENOLIT, και χρησιμοποιώντας τη μέθοδο επικόλλησης HOT MELT, διαθέτει την σειρά ΙΝΟΧ300 και Ε2000 και με επικάλυψη PVC, σε 4 βασικές αποχρώσεις απομίμησης ξύλου.

Η ποιότητα των φιλμς RENOLIT είναι ιδιαίτερα υψηλή και εγγυάται σταθερότητα του χρώματος και αποδεδειγμένα μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Η σειρά πάνελ ΙΝΟΧ 300 αντιπροσωπεύει μια νέα τάση στην αγορά τόσο στις πόρτες κυρίας εισόδου σπιτιών όσο και στις πόρτες επαγγελματικών χώρων, προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο. Συνδυάζουν τα πλέον σύγχρονα υλικά, όπως χυτό γυαλί (fussed glazing) με ανοξείδωτο μέταλλο (inox) και αλουμίνιο, και διατίθενται σε πολλά πρωτοποριακά σχέδια και χρωματισμούς, καθώς και σε πολλές αποχρώσεις απομίμησης ξύλου για τους πιο απαιτητικούς. Τα τζάμια τους είναι διπλά και οι προστατευτικές ασφάλειες είναι από ατσάλι, για ενισχυμένη προστασία στη θραύση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πάχος φύλλου αλουμινίου: 1,4 mm
Συνολικό πάχος πάνελ: 25 mm
Συντελεστής θερμικής αντίστασης: RD=m2 * K/W=0.55
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας: λd=W/K * K=0.035

 

 

 


Πανελ Ε 2000

E2000Η σειρά πάνελ Ε2000 συνδυάζει άριστο τρόπο κατασκευής και ευέλικτο σχεδιασμό με τεράστια ποικιλία σχεδίων και κρυστάλλων όπως χυτής ασφάλειας αλουμινίου, χρωματιστών γυαλιών, τεχνοτροπίες vitro και καϊτιών σε χρωματισμούς χρυσό, Inox και λευκό, καλύπτοντας όλες τις αισθητικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν λύσεις χαμηλού κόστους προσφέροντας υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πάχος φύλλου αλουμινίου: 1 mm
Συνολικό πάχος πάνελ: 23 mm
Συντελεστής θερμικής αντίστασης: RD=m2 * K/W=0.55
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας: λd=W/K=0.035

 

 

 

 


Πάνελ P 6000

P6000Η σειρά πάνελ P 6000 φέρει την επανάσταση στα πρεσαριστά πάνελ αλουμινίου βαρέως τύπου. Συνδυάζει άριστο τρόπο κατασκευής και ευέλικτο σχεδιασμό με τεράστια ποικιλία σχεδίων, προσφέροντας λύσεις χαμηλού κόστους. Παρέχουν και αυτά την δυνατότητα αντικατάστασης του τζαμιού με ανοιγόμενο παράθυρο και μηχανισμό για να μετατρέπεται σε ανακλινόμενο προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστη θερμομόνωση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πάχος φύλλου αλουμινίου: 1,5 mm
Συνολικό πάχος πάνελ: 25 mm
Συντελεστής θερμικής αντίστασης: RD=m2 * K/W=0.55
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας: λd=W/K=0.035
Συντελεστής ηχομόνωσης: Rw=28dB

Τεχνικά χαρακτηριστικά πορτών

td_1

1) H κατασκευή τους γίνεται από διαμορφωμένο φύλλο αλουμινίου πάχους 15/10
στην εξωτερική & εσωτερική πλευρά της πόρτας ή μόνον στην εξωτερική.

 

2) Γέμισμα

td_2Styrofoam. (Εξηλασμένη πολυστερίνη υψηλής πυκνότητας)

 

td_3M.D.F. Υλικό μεγάλης αντοχής, παρέχει ασφάλεια και μόνωση

 

Διαστάσεις σε εκατοστά

td_4

 

Τζάμια

td_5